VERBINDING MET ANDERE KENNIS

Hét stageplatform voor de leukste stageopdrachten in de sierteelt.
De start van een bloeiende carrière

Sierteeltbedrijven zijn continu op zoek naar kennis van buiten de sector. Om zo te komen tot duurzame ontwikkelingen. Dit zag Mariëlle de Jong, de drijvende kracht achter DE HOFMAKERIJ, tijdens haar internationale carrière in de sierteelt. Door andere kennis te verbinden met sierteeltbedrijven, wil DE HOFMAKERIJ een versnelling in deze nodige vernieuwing bereiken. Met een team van ambitieuze professionals wil ze aan studenten van diverse opleidingen laten zien hoe verrassend en boeiend de sector is.

ONS TEAM

Mariëlle de Jong

Mariëlle is geboren als tuindersdochter en heeft inmiddels ruim 25 jaar internationale werkervaring in de sierteelt, bij o.a. veredelaars, telers, exporteurs en veilingen. Ze beschikt over een groot netwerk en talent voor het leggen van duurzame verbindingen. Het is haar missie om de sierteeltsector vooruit te helpen met de frisse en unieke blik van studenten. Als gecertificeerd NLP master weet ze iedereen te doorgronden. Verbinden van mensen geeft haar energie!

Iris Versluis

Iris heeft 8 jaar gewerkt als projectmanager bij digitale bureaus in Rotterdam. Sinds 2017 werkt ze als freelance contentmarketeer en tekstschrijver. Inmiddels heeft ze ruime ervaring opgedaan binnen de tuinbouwsector. Ze schrijft graag over het unieke en innovatieve karakter van de sector. Voor DE HOFMAKERIJ schrijft ze de webteksten. Spelen met taal is haar dagelijkse dosis vitamine!

Mariëlle van Bostelen

Mariëlle is een persoonlijke ontwikkelaar. Ze traint en coacht zowel teams als individuen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Als gediplomeerd NLP practitioner en HNLP master practitioner vertaalt Mariëlle de theorie over brein en gedrag graag naar praktische toepasbaarheid. Het is haar passie om anderen op een rustige, vertrouwde manier te motiveren en in hun kracht te zetten. Voor DE HOFMAKERIJ coacht ze de studenten, zodat zij maximaal tot bloei kunnen komen. Kijk voor al haar diensten op www.metodo.nu

Dion den Hollander

‘’Dion is een ontdekker. Zowel in zijn eigen leven als in zijn werk is hij op ontdekkingstocht. Het doorgronden van de mens staat hierin centraal. Hij ondersteunt zowel individuen als teams in dit proces. Zijn passie zit in het vergroten van bewustwording van onszelf en onze omgeving. Op deze manier zijn wij namelijk in staat om het leven te leiden zoals wij zelf willen. Voor DE HOFMAKERIJ coacht hij de studenten, zodat zij maximaal tot bloei kunnen komen in deze mooie sector. Kijk voor al zijn diensten op www.redise.nl.’’

No Internet Connection