Vind hier de leukste stages in de sierteelt
studente2

Stel je eens voor dat je meewerkt aan nieuwe producten of verpakkingen voor bloemen en planten. Je helpt mee met het oprichten van een webshop. Je trekt een teler mee in de Virtual Reality wereld. Of je denkt mee over het meest ideale logistieke proces. Ontdek hier de leukste snuffelstages, meewerkstages en afstudeerstages in de sierteelt. De start van jouw bloeiende carrière.

Schermafbeelding 2020 06 27 om 15.01.23

 


stage marketing/sales

Om in de toekomst de verkoop van de producten verder te optimaliseren zijn ze op zoek naar een enthousiaste Marketing & Sales tijger.

Deze sales tijger krijgt de opdracht om de gehele keten waarin het bedrijf actief is, in kaart te brengen. Van veredelaar (stap 1) naar vermeerderaar (stap 2), naar kweker (stap 3), exporteur (stap 4), groothandel en retailer (stap 5).
Naast het in kaart brengen van de keten is het van belang dat alle stakeholders/key-beslissers binnen deze keten bekend worden. En als laatste willen ze de goederenstroom zichtbaar maken, dus wie verkoopt wat, aan wie?

Hoe jij dit “Supply Chain Management” project vorm gaat geven, rapporteren en onderzoeken is volledig aan jou. Je gaat op zoek naar de informatie die intern voor handen is en speur je het wereldwijde web af. Daarnaast wordt je niet zenuwachtig van een direct call naar één van de klanten! Als laatste schrijf je een adviesrapport over de grootste kansen die er volgens liggen.

Opleidingsniveau

HBO

Bedrijfsprofiel

Het ultieme doel
van dit bedrijf wordt erkend voor de introductie van innovatieve, hoogwaardige en succesvolle perkplanten in de Europese sierteeltsector. Ze hebben een van de sterkste portfolio’s in de sierteeltsector opgebouwd met tal van succesvolle merken die tot de bekendste planten ter wereld behoren. Elk jaar selecteren en testen ze zorgvuldig de noviteiten voor ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken ze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en nieuwe trends. Ze willen de bestaande markt niet aanvullen maar creëren steeds weer nieuwe.

Overige informatie

Bedrijfsbranche Veredelaar, Vermeerderaar
Bedrijfsexpertise Green production
Opleidingsniveau HBO
Rijbewijs B vereist Ja
Standplaats Leimuiden
Regio Noord Holland
Stagevergoeding per maand volgens richtlijnen
Bereikbaar met OV Nee
Uren per week 32
No Internet Connection