Vind hier de leukste stages in de sierteelt
studente2

Stel je eens voor dat je meewerkt aan nieuwe producten of verpakkingen voor bloemen en planten. Je helpt mee met het oprichten van een webshop. Je trekt een teler mee in de Virtual Reality wereld. Of je denkt mee over het meest ideale logistieke proces. Ontdek hier de leukste snuffelstages, meewerkstages en afstudeerstages in de sierteelt. De start van jouw bloeiende carrière.

Schermafbeelding 2020 06 27 om 15.01.23

 


MBO stage teelt 3/4

Tijdens jouw stage ga je meewerken in de teelt-, test- en selectiekassen. Naast dat je als stagiair de mogelijkheid krijgt om te leren werken met programma’s die in de kas worden gebruikt, leer je vooral hoe het is om te werken als teeltmedewerker. Je krijgt alle vrijheid, maar wordt wel goed begeleid en in het team opgenomen.
Doordat ze specialist zijn in het selecteren van planten kunnen ze precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag bij hetzelfde is. Durf jij het daarom aan om met jouw enthousiasme mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardige plant?

Opleidingsniveau

MBO

Bedrijfsprofiel

Het ultieme doel
van dit bedrijf wordt erkend voor de introductie van innovatieve, hoogwaardige en succesvolle perkplanten in de Europese sierteeltsector. Ze hebben een van de sterkste portfolio’s in de sierteeltsector opgebouwd met tal van succesvolle merken die tot de bekendste planten ter wereld behoren. Elk jaar selecteren en testen ze zorgvuldig de noviteiten voor ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken ze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en nieuwe trends. Ze willen de bestaande markt niet aanvullen maar creëren steeds weer nieuwe.

Overige informatie

Bedrijfsbranche Veredelaar, Vermeerderaar
Bedrijfsexpertise Green production
Opleidingsniveau MBO
Rijbewijs B vereist Ja
Standplaats Leimuiden
Regio Noord Holland
Stagevergoeding per maand volgens richtlijnen
Bereikbaar met OV Nee
Uren per week 32
No Internet Connection