Vind hier de leukste stages in de sierteelt
studente2

Stel je eens voor dat je meewerkt aan nieuwe producten of verpakkingen voor bloemen en planten. Je helpt mee met het oprichten van een webshop. Je trekt een teler mee in de Virtual Reality wereld. Of je denkt mee over het meest ideale logistieke proces. Ontdek hier de leukste snuffelstages, meewerkstages en afstudeerstages in de sierteelt. De start van jouw bloeiende carrière.

Schermafbeelding 2020 06 27 om 15.01.23

 


stage marcom HBO

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie afdeling. Naast dat je als stagiair de mogelijkheid krijgt om te leren werken met programma’s als WordPress (websites), Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop, leer je vooral hoe het is om te werken als marketeer in de tuinbouwsector. Je krijgt alle vrijheid, maar wordt wel goed begeleid en in het team opgenomen.

Werkzaamheden
Merk websites beheren (WordPress).

Beurzen organiseren.

(Re-)Branding van merken.
Ontwikkelen van logo’s en huisstijlen.

Teksten voor de producten bedenken en uitschrijven (Nederlands en Engels).

Content creatie voor de nieuwsbrief.

Brainstormsessies houden.

Ontwikkelen van product catalogussen.

Bijhouden van de social media & content kalender.

Opleidingsniveau

HBO

Bedrijfsprofiel

Om een ​​succesvol merk te creëren, moet het groeien. Daarom zal het overal en herkenbaar moeten zijn. Dit is waar Marketing & Communicatie van pas komt. Het bedrijf heeft één van de snelst groeiende merkportfolio’s van hoge kwaliteit perkgoed in Europa. Het ultieme doel
van dit bedrijf wordt erkend voor de introductie van innovatieve, hoogwaardige en succesvolle perkplanten in de Europese sierteeltsector. Ze hebben een van de sterkste portfolio’s in de sierteeltsector opgebouwd met tal van succesvolle merken die tot de bekendste planten ter wereld behoren. Elk jaar selecteren en testen ze zorgvuldig de noviteiten voor ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken ze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en nieuwe trends. Ze willen de bestaande markt niet aanvullen maar creëren steeds weer nieuwe.

Overige informatie

Bedrijfsbranche Veredelaar, Vermeerderaar
Bedrijfsexpertise Green production
Opleidingsniveau HBO
Rijbewijs B vereist Ja
Standplaats Leimuiden
Regio Noord Holland
Stagevergoeding per maand volgens richtlijnen
Bereikbaar met OV Nee
Uren per week 32
No Internet Connection